Bitcoin treidaaminen

”Helposti” miljoonääriksi

 

Jos olisit sijoittanut x vuotta sitten bitcoiniin x summan rahaa, sinulla olisi nyt xx miljoonaa.. Tällaisia pöljiä kommentteja on kirjoiteltu viime aikoina ihan valtamedioissakin. Bitcoinin arvo nousi huimasti, suorastaan ennenäkemättömästi jopa 20 000dollariin. On totta, että mikäli olisit ostanut lähes missä tahansa vaiheessa bitcoineja (ilman vipua), olisi nyt summa huomattavasti suurempi.

Kuitenkin täytyy muistaa, että treidaamisessa, varsinkin vipua käyttäen on sinällään epäoleellista se, kuinka paljon arvo nousee tai laskee, vaan se,  kuinka suurta vipua/rahamäärää käyttää. On siis täysin yhtä mahdollista ollut tienata miljoonia viimekuukausien euron vahvistumisella kuin bitcoineillakin.

Kuinka treidata bitcoineilla?

Jos uskot, että bitcoin tulee nousemaan jälleen uusiin huippulukemiin, tai että se tulee laskemaan vielä. Voit treidata bitcoinia helposti myös etoro tai plus500 alustoilla. Tsekkaa linkeistä, kuinka kyseisillä alustoilla kauppaa käydään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close