Miten aloitan valuuttakaupan?

Valuuttakaupan aloitus.

Valuuttakaupankäynnin aloittaminen on tehty helpoksi. Tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen ja sopivan meklarin, eli välittäjän.  Aloittaessasi valuuttakaupankäyntiä suosittelen joko e-toroa tai Plus500:sta.

Katso tästä ohje e-toron kanssa kaupankäyntiin
 Katso tästä ohje Plus 500:n kanssa kaupankäyntiin

Molemmat ovat eritäin helppokäyttöisiä ja pitkään toimineita yrityksiä ja ne tarjoavat mahdollisuuden harjoitella valuuttakauppa myös ”demorahalla”.

Plus 500 on CFD, eli hinnanerosopimus välittäjä.

Muista, että tallettamasi pääoma on vaarassa.

Talletus

Kun olet harjoitellut valuuttakauppaa tarpeeksi, voit aloittaa oikean kaupankäynnin tekemällä talletuksen.

Etoron minimitalletus on 200€

Plus500 minimitalletus on 100€

Nosto

Kuten kivijalkapankitkin, myös valuutttakauppavälittäjät joutuvat varmistamaan henkilöllisyytesi. Sinulta pyydetään ennen kotiutusta (joissain tapauksissa ennen talletustakin) henkilöllisyytesi varmentamista  lähettämällä kuvan ajokortista, luottokortista ja jostakin laskusta, jossa näkyy osoitteesi. Tämä on omaksi turvaksesi ja välittäjien kuuluu näin toimia. Peitä kuitenkin luottokortin keskimmäiset numerot, sekä turvakoodi.

Miten tästä eteenpäin

Kun olet päässyt jyvälle valuuttakaupasta, ja tehnyt voitokasta tulosta etoron tai
Plus500:n kanssa tarpeeksi pitkään, voit siirtyä ammattimaisemman MetaTrader4:n käyttäjäksi. MetaTrader 4 on erittäin suosittu kaupankäyntialusta, joka asenne
taan suoraan tietokoneelle.Kyseisen alustan käyttäjänä saat laajan valikoiman indikaattoreita ja raportteja kaupankäynnin tueksi.  Lisäksi tarvitset välittäjän, johon suosittelen AvaTradea.

Avatrade on pitkään toiminut palkittu välittäjä, joka tarjoaa MetaTrader 4:n lisäksi paljon muitakin alustoja.%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close